Lifestyle,  personligt

Almost there…

Bilden är från en plåtning jag gjorde augusti 2020

Och så är jag nästan där. Vart tog tiden vägen? Alldeles snart så fyller jag år, ja hela 40 år. Det infaller även på en fredag den trettonde. 13 är mitt tur nummer så det känns inte alls som nån otursdag.

Det är många känslor och tankar som snurrar runt i mitt huvud. Det är långt ifrån självklarhet att fylla år så man ska vara tacksam. Jag är otroligt tacksam över livet och framförallt min familj.

Det var någon som frågade mig; har du nån ångest? Känner du dig gammal? Nej det har jag faktiskt inte. Och nej, jag känner mig inte gammal. Fysiskt känner jag mig mycket yngre men mentalt så känner jag mig äldre, mer vis och klok. Det känns faktiskt väldigt bra, mycket bättre än vad jag hade trott att jag skulle göra. Självklart funderar jag över mitt liv och mina livsval och reflekterar lite.

Vad kunde jag ha gjort bättre? Vad har jag åstadkommit och vad är jag stolt över? Ångrar saker som jag gjort eller inte gjort?

Jag kan säga att jag är långt ifrån klar med livet, har en hel del mål och drömmar som jag vill uppnå och idag är jag mycket klokare med mer erfarenhet och visdom.

Det ger mig en enorm kraft, positiv energi och inspiration. Jag känner mig själv så mycket bättre idag än vad jag har gjort tidigare.

Det hade såklart varit roligt att slippa den här hemska Corona situationen som finns men det är som det är. Jag hade tänkt från början att ha en stor fest men fick ändra det lite grann och ha nånting mindre. Min underbara man har ordnat en liten fest imorgon kväll.

Nu beslöt regeringen igår att alla krogar, restauranger och barer förbjuds att sälja alkohol efter kl 22.00. Men det kommer att gälla från och med nästa helg, så imorgon kommer det att firas lite. Vi kommer såklart inte att bli så många och det kommer att hållas avstånd och vara Corona säkert.

So fabulous 40, here I come!

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.