Familj,  personligt

2022

Hoppas du haft en bra nyårshelg och en riktig bra start på det nya året.

Vi hade familjen hos oss över jul och nyår. Det har varit mysigt och skönt att ha lite hjälp med barnen så jag och min var på en 3 rätters nyårsmiddag på Josefinas. Det är första gången på 5 år som vi har varit själva utan barnen på nyårsafton. Helt ärligt så saknade jag barnen även om det var trevligt att kunna fira in det nya året och umgås med min min och vänner utan barn. Det blev ändå en rätt så lugn kväll och för min del inte mer än ett par glas champagne då jag inte brukar dricka speciellt mycket alkohol så ingen bakfylla även om jag var lite småtrött dagen efter. För mig är det viktigt att börja det nya året med en positiv inställning och energi och känna mig någorlunda fräsch. Att ligga hemma bakfull i fosterställning är kanske inget som man vill göra som småbarnsförälder.

Så vad innebär ett nytt år? För många innebär ett nytt år en nystart. Jag tycker själv inte att man behöver vänta på ett nytt år för att sätta mål och drömmar, det kan man göra varje dag. Men visst är det skönt att dra lärdomar av det föregående året och blicka framåt mot det nya året med ny energi och inspiration. För mig var 2021 ett lärorikt år på många sätt och vis.

Vi lever fortfarande i en pandemi och just nu ser siffrorna inte alls bra ut men förhoppningsvis så kommer vi kanske om några månader befinna oss i en bättre situation.

Hoppet är det sista man förlorar och 2022 ser ut att bli ett bra år trots allt.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.